Bestilling
Hvis du bor indenfor Odenses postnummerområder, kan du bestille vore produkter direkte og modtage varer via månedlig kundekonto eller MobilePay.

Ved bestilling i højhuse skal varen kunne afleveres i gadeplan, hvis ikke andet er aftalt

Alle priser er inklusiv moms, men eksklusiv leveringsomkostninger (kr. 25,-). Der beregnes kun 1 gang levering hvis der er flere ordrer samme dag.

Du vil til hver en tid kunne logge ind på hjemmesiden og følge din ordrestatus. Du vil endvidere kunne blive adviseret om opdateringer af din ordrestatus eller andre vigtige informationer.

Betaling
Alle priser er inklusive moms.
Ved betaling med Dankort og internationale betalingskort bliver beløbet fratrukket kortholders konto, når levering har fundet sted.

Konto kunder
Det er muligt at blive kontokunde hvis du er momsregisteret eller har et EAN nummer. Du kan anmode om at blive kontokunde når du opretter dig som kunde her på nettet. Fakturering sker pr. bestilling samt periodevis for kontokunder og den samlede faktura fremsendes gratis via E-mail. Ønskes papir faktura tilsendt pålægges kontoen et gebyr på kr. 25,-.
Ved betaling efter forfaldsdato tillægges rykkergebyr (kr. 100) og renter efter markedsrenten.

Forbehold
Der tages forbehold for tryk- og tastefejl samt for udgåede varer. Da der kan ske menneskelige fejl, så produkterne ikke er
tilfredstillende, vil der ske en erstatningslevering. Vi prøver så vidt
det er muligt at finde det produkt, der minder mest om det du har bestilt.

Fortrydelse
Der er ikke fortrydelsesret på madvarer i følge forbrugeraftaleloven.
Du kan fortryde din bestilling helt frem til den angivne deadline for den pågældende vare, ved at sende besked om annullerering af ordren.

Fortrydelse
Der er ikke fortrydelsesret på madvarer i følge forbrugeraftaleloven.
Du kan fortryde din bestilling helt frem til den angivne deadline for den pågældende vare, ved at sende besked om annullerering af ordren.

Kontokunde:
Hvis du er konto kunde gå da ind på den ordre og slet den ved at trykke på det røde kryds ved siden af indkøbskurven

Kunde Som betaler med kort :
Hvis du er kunde som har betalt med kredit kort kan du gøre det ved  ved at svare tilbage på den tilsendte email ordrebekræftelse.

Deadline er kl. 24.00 dagen før levering.